Få en løsning til elektronisk fakturagodkendelse. Godkend og arkivér med få klik

IMS FakturaFlow til elektronisk godkendelse og arkivering af fakturaer. Slip for bøvlet med papirdokumenter, og godkend dine elektroniske fakturaer med få klik.

Få gratis demo

Det har aldrig været lettere at håndtere fakturaer

Har du overblik over fakturaernes rejse rundt i din virksomhed – fra administrationen modtager dem, til de bliver betalt og ender i dit økonomisystem?

Med IMS FakturaFlow får du fakturaerne elektronisk til godkendelse direkte i app'en eller i Outlook og slipper for besværlige arbejdsprocesser – både når fakturaen skal godkendes, og når den skal findes frem igen. Systemet sørger for, at du kun har adgang til de fakturaer, der er relevante for dig. Og du kan derfor ikke komme til at godkende noget forkert.

6 fordele i hverdagen med IMS FakturaFlow

  • check Bogholderiet og medarbejdere sparer tid og får øget sikkerhed.

  • check Godt overblik og nem håndtering af alle fakturaer og kreditnotaer- både de elektroniske (OIOUBL/Peppol) og de scannede.

  • check Nem godkendelse i Web App på smartphone og tablet eller i Outlook.
  • check Sikkert indkøb med elektroniske rekvisitioner, der kan godkendes på forhånd.
  • check Effektiv arkivering og søgning i systemets elektronisk GDPR-godkendte arkiv.
  • check Mulighed for fritekstsøgning på alle bilag.

Godkend dine fakturaer på smartphone og tablet

Er du tit på farten og har du behov for hurtigt at klare godkendelsen af dine faktura?

Vores Web App til FakturaFlow giver dig et hurtigt overblik over hvilke fakturaer der venter på din godkendelse. I app´en kan du kontere, godkende eller afvise de enkelte faktura. Du har altid mulighed for at tjekke, hvordan fakturaen er konteret og give dine kolleger besked, hvis du har kommentarer til den.

 

En fakturaløsning, der taler sammen med dit økonomisystem

Faktura og data bliver automatisk synkroniseret mellem økonomisystemet og IMS FakturaFlow. Det betyder, at medarbejdere ikke behøver at have adgang til økonomisystemet for at kunne finde, håndtere og godkende fakturaer. Inde fra økonomisystemet kan fakturaer også søges frem f.eks. på kreditor, kontoen etc, samt vises heri Det giver en langt smidigere fakturahåndtering.

IMS FakturaFlow er integreret med alle de gængse økonomisystemer som eksempelvis Navision/ NAV Stat, Axapta, Economic, C5, DentalSuite og Aldente. Har du et andet økonomisystem, tilpasser vi selvfølgelig IMS FakturaFlow til det også.

Få en præsentation

Giv dit bogholderi konstant overblik

Bogholderiet har altid et godt overblik over, hvor i godkendelsesprocessen fakturaerne befinder sig.

Søgerapportværktøj i IMS FakturaFlow kan f.eks. give en liste over, hvilke fakturaer der ligger til godkendelse hos bestemte personer, eller hvilke fakturaer der er overskredet. Det er også nemt at kontrollere leverandørens stamdata (cvr-nummer, adresse m.m.) og betalingsbetingelser.

 

Flere af de funktioner du har brug for i hverdagen

Indkøbsoverblik med rekvisitioner

Med rekvisitionsmodulet i IMS FakturaFlow er det let at finde ud af, om leveringen stemmer overens med din bestilling, og på den måde bliver det hurtigere at kontrollere og godkende fakturaer.

Genkendelse af PDF-faktura med Bilagscan

IMS FakturaFlow benytter bla. Bilagscan's online-løsning til OCR-genkendelse af scannede papirfaktura og PDF-fakturaer modtaget per e-mail. Det betyder, at behandlingen af papir- og PDF-faktura i FakturaFlow bliver lige så enkel som indlæsningen af en OIOUBL/ Peppol faktura.

Gem dine søgninger som søgerapporter

Du kan gemme dine søgninger som søgerapporter og let lave samme søgning igen efter behov eller udgive søgerapporten til dine kolleger, så de kan lave lignende søgninger. Det gør det let for jer at finde jeres dokumenter, selv med mange data i systemet.

Sikker adgang til dine dokumenter – også hjemmefra

Hvis du ikke sidder på kontoret, kan du få adgang til dine dokumenter via internettet. Med webadgangen har du fuldstændig de samme søgemuligheder og arbejder fra samme kendte Outlook-brugerflade. Sikkerheden er lige så stor, som hvis du arbejder fra kontoret, da du bliver godkendt på netværket og i Windows Active Directory.

Automatisk påmindelse på e-mail

For at sikre, at alle dine medarbejdere overholder fristerne, får de automatisk påmindelse pr. e-mail, når der er noget, de skal tage stilling til.

Cloud eller lokalt

Vi tilbyder vores løsninger både til lokal installation på dit eget it-netværk eller som cloudløsning i vores driftscenter.

Whitepaper: Gå i dybden med IMS FakturaFlow

Vil du vide mere om IMS FakturaFlow? Hent vores whitepaper og bliv klogere på vores bud på en digital løsning til elektronisk håndtering af fakturaer.

Hent vores whitepaper

Whitepaper: Gå i dybden med IMS FakturaFlow

Vil du vide mere om IMS FakturaFlow? Hent vores whitepaper og bliv klogere på vores bud på en digital løsning til elektronisk håndtering af fakturaer.

Hent vores whitepaper

Case:

SIMAC har fået hurtig og effektiv fakturabehandling

Det har været supernemt at komme i gang med at bruge systemet, og det har lettet det daglige arbejde meget.

- Kent Hansen, IT-Ansvarlig i SIMAC

Læs mere

Vil du have en præsentation af IMS FakturaFlow?

Online eller ansigt til ansigt. Det er op til dig.

Få en præsentation

keyboard_arrow_up