It-løsninger til effektiv og smidig dokumenthåndtering

Vores løsninger skaber overblik og effektive arbejdsgange i offentlige institutioner og private virksomheder. Skal vi også digitalisere din dokumenthåndtering?

Hvorfor er digitalisering af din dokumenthåndtering en god idé?

Det spørgsmål har vi en klar holdning til.

En digital løsning er ikke bedre, bare fordi den er digital. Vores løsninger giver mere effektive arbejdsgange, medarbejdere med overskud og virksomheder med mindre ressourcespild.

Derfor er vi fortalere for digitale løsninger – og eksperter i at udvikle og implementere dem. Vi har mere end 19 års erfaring i at levere løsninger til digital dokumenthåndtering til virksomheder og offentlige institutioner i hele landet.

Få overblik i administrationen

Få alle dokumenter samlet et sted, så ingen medarbejdere behøver at køre deres eget excelark ved siden af.

Overhold GDPR

Vores it-løsninger overholder alle krav til GDPR. Og med en digital løsning slipper du for at sætte hængelås på skabet med ringbind.

Skab effektive arbejdsgange

Gør dine arbejdsgange ekstra effektive ved at skære det manuelle og tidskrævende arbejde ud af ligningen.

Bliv mindre sårbar

Samler du systematisk alle dokumenter ét sted, hvor alle kan tilgå og finde dem, bliver du mindre afhængig af enkeltpersoner.

Skån miljøet

Slip for at printe alle dokumenter i 2, 3 eller 4 eksemplarer. Det er godt for dit budget, men bestemt også for miljøet.

Eksperter i ESDH – elektronisk sags- og dokumenthåndtering

Dokumenthåndteringssystem, elektronisk dokumenthåndtering eller elektronisk sags- og dokumenthåndtering.

Kært barn har mange navne. Men de dækker alle over det samme: Digitale løsninger til at håndtere dokumenter på en nem, overskuelig og sikker måde. Tænk på, hvor mange dokumenter der kommer ind i din administration hver dag: E-mails, fakturaer og breve med personlige oplysninger om medarbejdere, elever eller kursister. Bare for at nævne nogle få eksempler.

Engang blev alle de informationer printet ud og placeret i ringbind – eller de svømmede rundt i medarbejdernes mailindbakke. Men flere og flere virksomheder og offentlige institutioner ser i dag fidusen i at organisere disse oplysninger i en skræddersyet digital løsning.

Få en præsentation

Har du brug for en ESDH-løsning til at håndtere dine dokumenter?

Vi tilbyder ESDH-løsninger til at lette administrationsarbejdet hos dig - uanset om der er tale om hjælp til digital posthåndtering af personalesagergodkendelse og arkivering af fakturaer eller arkivering af dokumenter.

Vi tilbyder vores løsninger som cloud-løsning i vores driftscenter eller i kundens driftcenter

Bestil en præsentation

Få en hurtig præsentation til den eller de løsninger, du er interesseret i. Ansigt til ansigt eller online. Det er op til dig. 

Få en præsentation

keyboard_arrow_up