It-løsninger med nærvær

Alt handler om mennesker. Også vores it-løsninger.

Konsulenter, der forstår dine behov

Vi er med dig både før, under og efter implementeringen af din IMS-løsning. Det giver dig de bedste muligheder for at effektivisere din hverdag.

Få mest muligt ud af din IMS-løsning

Vores konsulenter hjælper dig med at få det meste ud af din digitale dokumenthåndtering både før, under og efter, at din IMS-løsning er implementeret. En ny og velfungerende it-løsning er nemlig ikke nok i sig selv. Det er mindst lige så afgørende, hvordan du og dine medarbejdere arbejder med løsningen i det daglige. Er I klædt på til at bruge funktionerne, og er løsningen gearet til jeres behov?

Vi tilbyder en lang række ydelser, der giver dig de bedste betingelser for at få mest muligt ud af din it-løsning – og optimere dine arbejdsprocesser. Vores konsulentydelser ligger typisk inden for undervisning, udvikling eller supportrelaterede spørgsmål.

Undervisning

Bliv ekspertbruger med fleksibel undervisning

Undervisning er en naturlig del af pakken, når du investerer i en af vores it-løsninger. Men dit behov for undervisning kan også opstå på et senere tidspunkt. Måske har du medarbejdere, der har brug for en genopfriskning af de forskellige funktioner i systemet? Eller måske kommer der nye kræfter til, der hurtigt skal sætte sig ind i systemets funktioner for at udføre arbejdet?

Hos os har du altid mulighed for at få undervisning i vores løsninger. Enten som en workshop i dit miljø eller online.

Kontakt og hør mere om vores undervisningsydelser

Teknik

Vi deler vores viden

Når du investerer i en af vores it-løsninger sørger vi selvfølgelig for installationen og efterfølgende opdateringer. Vi hjælper yderlig gerne med server og database opsætning og ændringer hertil, samt rådgiver i alle vores it-løsninger og vores integrationer.

Skal du aflevere dine data til Rigsarkivet, er vi eksperter i dette og hjælper derfor gerne med både rådgivning og selve afleveringen af dataen.

Kontakt og hør mere om vores tekniske ydelser

Udvikling

Bestil udviklingsopgaver, der passer til dine behov

Når du implementerer en it-løsning, der forandrer din dokumenthåndtering, kan det være svært at forudse dine behov på længere sigt. Måske opstår der behov for nye arbejdsgange eller funktioner, efter din løsning er taget i brug? Eller måske opdager du allerede nye behov i implementeringsfasen?

Uanset hvad, er vores it-løsninger ikke hugget i sten. Du har masser af muligheder for at udbygge din løsning og få udviklet flere funktioner, i takt med at dine behov ændrer sig. Du kan starte med det grundlæggende og bygge på løbende. Det er vores tilgang.

Kontakt og hør mere om vores udviklings muligheder

Support

Forståelig support, der får din hverdag til at glide

Det skal være nemt at kommunikere med os. Hos os har du adgang til en fast supportafdeling. Hver gang du ringer. Det giver tryghed og genkendelighed. Og så slipper du for at starte forfra, hver gang du ringer til os. Du betaler et fast månedligt beløb for vores supportløsning, og så må du ringe, så ofte du har brug for det. Du skal hverken tænke på timepriser eller klippekort. Vi tager os den tid, det kræver. 

Med ubegrænset support behøver du ikke selv at knække koder og bruge tid på at løse problemer. Vores support effektiviserer dit arbejde – i stedet for at fylde din hverdag med spildtid.

Kontakt vores support afdeling her

Eksempler på ydelser, vi tilbyder

 • check Undervisning i IMS produktportefølje
 • check Optimering og bedre udnyttelse af vores og kundens løsninger
 • check Vejledning i digitalisering af din virksomhed
 • check Rådgivning i optimering af arbejdsprocesser
 • check Rådgivning til integrationer (Økonomi, Studieadministration systemer, HR, osv.)
 • check Udviklingsmuligheder (estimater og pris)
 • check Rådgivning om nye funktioner og ændrede arbejdsgange
 • check Konfiguration af servere/ databaser
 • check Dataudtræk fra IMS’ systemer
 • check Rådgivning og hjælp til opsætning af AD
 • check Certifikat udskiftninger
 • check Rådgivning og aflevering af data til Rigsarkivet

Vil du høre mere om vores ydelser?

Kontakt os og hør mere

keyboard_arrow_up