It-løsninger med nærvær

Alt handler om mennesker. Også vores it-løsninger.

Skal du være en del af Visma IMS familien?

 

Tjek vores ledige stillinger her

20/03/2024
Technical Consultant

18

medarbejdere

23

IMS børn

7,4

års gns. anciennitet

1

Personale forening

Historier fra vores Visma IMS'er 

Det har været ekstremt let at falde til hos IMS, som udefrakommende. Da jeg kom til fik jeg at vide, at IMS var som en familie og det må siges at være rigtigt. Vi er et godt mix af forskellige personligheder, hvor der er plads til alle slags og folk er nemme at gå til, hvilket især er vigtigt et sted med relativt få medarbejdere. Det gør så samtidig, at beslutninger ikke skal forbi så mange led og gør, at ting kan udføres hurtigere end jeg tidligere har været vant til, hvilket kun er positivt”

Lars Britz

- Teknisk Supportkonsulent siden 2019

 

 

Jeg har arbejdet hos IMS i mange år og har endnu ikke oplevet en dag hvor jeg ikke har været glad for at gå på arbejde. Både kunder og kollegaer er med til at styrke min motivation og arbejdsglæde.”

Tormod Ween

- Teknisk chef siden 2007

 

 

Jeg synes IMS er et dejligt sted at arbejde, da der er stor forskellighed i de forskellige arbejdsopgaver jeg har i hverdagen. Jeg har både dage på kontoret, og dage hvor jeg er ude og undervise kunder i vores systemer. Denne frihed nyder jeg rigtig meget. Jeg er også rigtig glad for mine kollegaer, der altid står klar til at hjælpe, hvis der er noget jeg er i tvivl om.”

Steffen Jensen

- Salgs- og Implementeringskonsulent siden 2019

 

 

Søg uopfordret

Du er altid velkommen til at sende din ansøgning til Adm. Direktør Dan Jørgensen på dan.jorgensen@visma.com med emnelinjen ’Uopfordret ansøgning’. 

Fortæl os, hvilken type stilling du er interesseret i, og hvorfor vi skal ansætte lige netop dig. Vedhæft også et CV med dine kvalifikationer og erfaringer.

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os.

keyboard_arrow_up