GDPR - Databeskyttelse

Visma IMS lever op til gældende lovgivning om databeskyttelse.

Vi tager IT- og datasikkerhed meget alvorligt. På denne side kan du læse mere om hvordan vi lever op til IT-sikkerhed og datahåndtering og sikrer, at dine oplysninger ikke bliver misbrugt af tredjepart.

GDPR - Databeskyttelse

Visma IMS lever op til gældende lovgivning om databeskyttelse

Revisor erklæring

Vi indhenter årligt en ISAE3000 erklæring.

Erklæringen udarbejdes af en uafhængig tredjepart vedrørende vores overholdelse af databeskyttelsesforordningen, databeskyttelsesbestemmelser i anden EU-ret eller medlemsstaternes nationale ret samt indholdet af databehandleraftalen.

Download vores erklæring her

Databehandleraftale

I ethvert kundeforhold behandler vi personoplysninger på vegne af vores kunder. I denne relation er vores kunder dataansvarlige, og vi er databehandler.

Det medfører, at både vi og vores kunder er forpligtet til at indgå en databehandleraftale, der indholdsmæssigt skal opfylde kravene i GDPR.

Vi bruger Datatilsynets standardkontraktsbestemmelser som databehandleraftale. Det giver den fordel, at vi opfylder vores fælles forpligtelse til at indgå en gyldig databehandleraftale.

Du kan læse vores databehandleraftale her

Bemærk vi bruger samme databehandleraftale til alle vores løsninger

Underdatabehandlere for Visma Case

Som det fremgår af databehandleraftalen, benytter vi os af underdatabehandlere for at kunne levere vores platform til jer i henhold abonnementsaftalen mellem os og jer.

Ud over at sikre vores egen håndtering af personoplysninger, er det også vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere som underdatabehandlere gør det samme. Derfor anvender Visma IMS alene førende underdatabehandlere, som overholder krav til behandlingssikkerhed. 

2 typer af underdatabehandlere

1. Cloud Factory og IT Relation. Dette er vores leverandører af hosting og it-driftsydelser

2. Øvrige leverandører af sekundære driftsrelaterede funktioner 

Cloud Factory og IT-Relation er de underdatabehandlere, som behandler den primære data, I som kunde tilføjer til løsningen. De øvrige underdatabehandlere leverer sekundære driftsrelaterede funktioner, og de vil typisk kun behandle begrænsede personoplysninger såsom brugernavn, e-mailadresse, IP-adresse og telefonnummer samt eventuelt andre personoplysninger, som I via jeres aktive brug af de sekundære driftsrelaterede funktioner vælger at tilføje.

Ved siden af følger en skematisk angivelse af alle vores underdatabehandlere, inkl. beskrivelse af deres respektive behandling, overførelsesgrundlag og link til de bindende aftaler, vi har indgået med hver af dem. 

 

  • check Cloud Factory

Cloud Factory stiller IT hostingmiljø til rådighed for Visma IMS A/S. (Benyttes til Visma Case og IMS Digital Post Cloud kunder) Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale - Denne kan tilgåes her

  • check IT-Relation

IT-Relation stiller IT hostingmiljø til rådighed for Visma IMS A/S. (Benyttes til Visma Case kunder) Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale - Denne kan tilgåes her

Øvrige leverandører af sekundære driftsrelaterede funktioner ses nedenfor

  • check Acronis

Acronis anvendes til hosting af løsningen, herunder lagring og processering af data. Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale. - Denne kan tilgåes her

  • check Microsoft Corporation

Microsoft anvendes til at hoste SMTP-service til udsendelse af e-mails via Office365. Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale. Denne kan tilgåes her

Vi har udarbejdet en Transfer Impact Assessment (”TIA”) til jeres inspiration. Denne kan tilgåes her.

  • check Zendesk

Zendesk anvendes til at hoste supportticket system til afsendelse af beskeder fra løsningen. Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale. Denne kan tilgåes her.

Vi har udarbejdet en Transfer Impact Assessment (”TIA”) til jeres inspiration. Denne kan tilgåes her.

Underdatabehandlere for IMS DigitalPost Cloud

Som det fremgår af databehandleraftalen, benytter vi os af underdatabehandlere for at kunne levere vores platform til jer i henhold abonnementsaftalen mellem os og jer.

Ud over at sikre vores egen håndtering af personoplysninger, er det også vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere som underdatabehandlere gør det samme. Derfor anvender Visma IMS alene førende underdatabehandlere, som overholder krav til behandlingssikkerhed. 

2 typer af underdatabehandlere

1. Cloud Factory og Curanet. Dette er vores leverandører af hosting og it-driftsydelser

2. Øvrige leverandører af sekundære driftsrelaterede funktioner 

Cloud Factory og Curanet er de underdatabehandlere, som behandler den primære data, I som kunde tilføjer til løsningen. De øvrige underdatabehandlere leverer sekundære driftsrelaterede funktioner, og de vil typisk kun behandle begrænsede personoplysninger såsom brugernavn, e-mailadresse, IP-adresse og telefonnummer samt eventuelt andre personoplysninger, som I via jeres aktive brug af de sekundære driftsrelaterede funktioner vælger at tilføje.

Ved siden af følger en skematisk angivelse af alle vores underdatabehandlere, inkl. beskrivelse af deres respektive behandling, overførelsesgrundlag og link til de bindende aftaler, vi har indgået med hver af dem. 

 

  • check Cloud Factory

Cloud Factory stiller IT hostingmiljø til rådighed for Visma IMS A/S. (Benyttes til Visma Case og IMS Digital Post Cloud kunder) Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale - Denne kan tilgåes her

  • check Curanet

Curanet stiller IT hostingmiljø til rådighed for Visma IMS A/S (Benyttes til IMS FakturaFlow, IMS DigitalPost, og IMS Arkiv kunder) Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale - Denne kan tilgåes her

Øvrige leverandører af sekundære driftsrelaterede funktioner ses nedenfor

  • check Acronis International

Acronis anvendes til hosting af løsningen, herunder lagring og processering af data. Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale. Denne kan tilgåes her

  • check Microsoft Corporation

Microsoft anvendes til at hoste SMTP-service til udsendelse af e-mails via Office365. Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale. Denne kan tilgåes her

Vi har udarbejdet en Transfer Impact Assessment (”TIA”) til jeres inspiration. Denne kan tilgås her.

  • check Zendesk

Zendesk anvendes til at hoste supportticket system til afsendelse af beskeder fra løsningen. Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale. Denne kan tilgåes her

Vi har udarbejdet en Transfer Impact Assessment (”TIA”) til jeres inspiration. Denne kan tilgås her.

Underdatabehandlere for Faktura Flow

Som det fremgår af databehandleraftalen, benytter vi os af underdatabehandlere for at kunne levere vores platform til jer i henhold abonnementsaftalen mellem os og jer.

Ud over at sikre vores egen håndtering af personoplysninger, er det også vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere som underdatabehandlere gør det samme. Derfor anvender Visma IMS alene førende underdatabehandlere, som overholder krav til behandlingssikkerhed. 

2 typer af underdatabehandlere

1. Curanet. Dette er vores leverandører af hosting og it-driftsydelser

2. Øvrige leverandører af sekundære driftsrelaterede funktioner 

Curanet er de underdatabehandlere, som behandler den primære data, I som kunde tilføjer til løsningen. De øvrige underdatabehandlere leverer sekundære driftsrelaterede funktioner, og de vil typisk kun behandle begrænsede personoplysninger såsom brugernavn, e-mailadresse, IP-adresse og telefonnummer samt eventuelt andre personoplysninger, som I via jeres aktive brug af de sekundære driftsrelaterede funktioner vælger at tilføje.

Ved siden af følger en skematisk angivelse af alle vores underdatabehandlere, inkl. beskrivelse af deres respektive behandling, overførelsesgrundlag og link til de bindende aftaler, vi har indgået med hver af dem. 

  • check Curanet

Curanet stiller IT hostingmiljø til rådighed for Visma IMS A/S (Benyttes til IMS FakturaFlow, IMS DigitalPost, og IMS Arkiv kunder) Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale - Denne kan tilgåes her

Øvrige leverandører af sekundære driftsrelaterede funktioner ses nedenfor

  • check Microsoft Corporation

Microsoft anvendes til at hoste SMTP-service til udsendelse af e-mails via Office365. Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale. Denne kan tilgåes her

Vi har udarbejdet en Transfer Impact Assessment (”TIA”) til jeres inspiration. Denne kan tilgås her.

  • check Zendesk

Zendesk anvendes til at hoste supportticket system til afsendelse af beskeder fra løsningen. Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale. Denne kan tilgåes her

Vi har udarbejdet en Transfer Impact Assessment (”TIA”) til jeres inspiration. Denne kan tilgås her.

Har du spørgsmål til os?

Kontakt os og hør mere

keyboard_arrow_up