IMS logo - klik for at gå til forsiden

nyheder1

Nyheder

Integrationen mellem IMS FakturaFlow og PlusPortal er nu klar, og giver mulighed for at matche en faktura med indkøb foretaget i PlusPortal. Integration til PlusPortal er et tilkøbsmodul i IMS FakturaFlow. Kontakt vores booking Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere og for at bestille modulet til PlusPortal. pdf Læs mere i vores produktblad (411 KB)

PlusPortal henvender sig til myndigheder, og hjælper med at styre, optimere og strukturere kontrakter, aftaler og indkøbsprocesser. Læs mere om PlusPortalen https://www.plusportal.dk

IMS DigitalPost er et nemt og effektivt værktøj til at kunne afsende og modtage digital post fra alle skolens forskellige administrative programmer.  Blot er det vigtigt at forstå at programmet ”IMS DigitalPost” er afhængigt af at en række andre leverandørers systemer også er virksomme.

Den vigtigste leverandør er e-Boks, der jo er ”netværket” bag at IMS DigitalPost kan afsende og modtage de digitale breve. Er e-Boksserverne nede, er der fejl i opslag i registre, eller findes den bruger man vil sende til ikke i e-Boks, fungerer IMS DigitalPost naturligvis ikke.

En anden fejlkilde kan være det IT netværk som skolen benytter. Her kan også være fejl eller midlertidige afbrydelser, der betyder at digitale breve ikke kommer rigtigt afsted.

Når de digitale breve afsendes og modtages, bliver de krypteret for at være ”sikre”. Til det bruger IMS DigitalPost et Certifikat, som skal udskiftes med faste mellemrum for at systemet kan fungere.

IMS DigitalPost giver desuden, efter bedste evne, brugeren oplysninger hvis der opstår fejl. Det er derfor meget vigtigt at man som bruger altid holder øje med systemets log, så man er helt sikker på at alt er i orden.

IMS support Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hjælper naturligvis altid meget gerne, men husk at det langt fra er alle problemer med afsendelse og modtagelse, der skyldes fejl i IMS DigitalPost.

Danmark har fået 27 nye FGU skoler. Vi er rigtig glade for indtil nu at kunne byde 20 af dem velkommen som IMS kunder. De vil fremover benytte sig af løsningerne IMS Arkiv til deres elev sager, samt IMS DigitalPost afsendelse og modtagelses løsninger for at kunne kommunikere direkte og sikkert med eleverne og deres værger.

Lige nu er vi i fuld gang med at installere de nye skoler hvad enten de benytter Statens IT eller ønsker at IT drifte dem et andet sted. Vi håber naturligvis at endnu flere af FGU skoler også vælger vores løsninger fordi vi og IST har gjort meget ud af at integrere IMS og Uddata+ så systemerne fungerer rigtigt godt sammen.

Kort om FGU:

Den Forberedende Grunduddannelse (FGU) henvender sig til unge under 25 år, der ikke har gennemført eller er i gang med en ungdomsuddannelse og som heller ikke er i beskæftigelse. FGU er et fleksibelt tilrettelagt uddannelsestilbud, som tilbyder plads til forskellige unges individuelle kompetencer og behov og hjælper den unge med at få overblik, motivation og retning. Formålet med FGU er, at man efterfølgende kan fortsætte på en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller i job.

Vi ser frem til samarbejdet

IMS Personale

Elektronisk arkiv til personalesager, der overholder GDPR.

Det siger vores kunder om
IMS Personale

IMS FakturaFlow

Elektronisk fakturagodkendelse, der sparer på ressourcerne.

Det siger vores kunder om
IMS FakturaFlow

IMS Arkiv

Elektronisk dokumenthåndtering og arkivering, der giver overblik.

Det siger vores kunder om
IMS Arkiv

IMS DigitalPost

Digitalt postsystem, der gør postforsendelsen billig og effektiv.

Det siger vores kunder om
IMS DigitalPost