Digitalisering hos Tandlægerne

Hurtig godkendelse af fakturaer og overblik ved flere regnskaber / afdelinger – til glæde for hele organisationen.

Få gratis præsentation

Digital, sikker og effektiv bogholderi

I netop jeres branche oplever I med al sandsynlighed et større behov for digitalisering både internt i organisationen samt eksternt med kunder. Over tid bliver det til rigtig mange fakturaer I skal arbejde med og opbevare – ofte også følsomme persondata.

Derfor har vi udviklet en række digitale værktøjer, der kan effektivisere hele virksomheden – og sikre den lever op til GDPR og andre regler på området. Med dem i værktøjskassen, kan du sige (helt) farvel til papir fakturaer og dueslag som skal manuelt fordeles blandt forskellige godkendere i virksomheden på tværs af afdelinger og lokationer.

Ved at digitalisere, sparer du ikke kun print og papir. Du får også mulighed for at automatisere en lang række arbejdsprocesser, der tidligere blev håndteret manuelt. På den måde sparer du også tid, der kan bruges på andre opgaver.

Automatiser din fakturahåndtering og spar manuelt arbejde

Hver måned lander der mange fakturaer på jeres bord. De skal alle godkendes før de kan blive betalt og bogført. En vigtig proces, der skal sikre, at pengene passer hver måned, men også en proces, der nemt kan tage flere dage, hvis det foregår på papir.

Med IMS FakturaFlow kan du gøre hele godkendelsesprocessen hurtigere og mere effektiv. Du sender blot fakturaen til godkendelse direkte i Outlook. Din kollega får en mail og kan godkende med det samme fra computer, tablet og smartphone. Når fakturaen er godkendt og klar til betaling, får du automatisk besked.

Læs mere om IMS FakturaFlow

 

Integration direkte til et eller flere økonomisystemer

Efter godkendelse overføres fakturaerne direkte og er derfor klar til videre bogføring og betaling helt automatisk.

Vi integrerer til flere forskellige økonomisystemer blandt andet Aldente og DentalSuite, og hjælper også gerne med integration til andre systemer.

Bestil en præsentation

Få en hurtig præsentation til den eller de løsninger, du er interesseret i. Ansigt til ansigt eller online. Det er op til dig. 

Få en præsentation

keyboard_arrow_up