Kickstart din læring: Udforsk vores spændende kurser og omsæt viden til kunnen og forretningsværdi!

Forsøm ikke de mange muligheder, der gemmer sig i Visma IMS' løsninger; IMS Case og IMS DigitalPost. Gennem vores kurser kan du udforske nøje definerede emner og funktioner inden for vores produkter, hvor vi giver dig værdifulde indsigter for at optimere din brug af løsningerne.

Glem ikke, at du altid kan deltage i vores gratis online gennemgange af vores release notes. Vær blandt de første til at udforske vores seneste opdateringer og forbedringer, mens vi guider dig gennem dem.
Vil du sikre dig, at du altid er på forkant? Tilmeld dig vores online gennemgang ved at klikke her.

 

Online webinar: Gennemgang af Adminitrationsmodulet, IMS Case

Visma IMS inviterer til et kort og informativt webinar om opsætningsmulighederne i IMS Case administrationsportal. Dette webinar henvender sig til superbrugere og administratorer i IMS Case og er skabt for at give dig et dybere indblik i de vigtige opsætningsmuligheder i systemet, så du kan optimere din brug og tilsikre dit system er opsat som du ønsker.

Dato: Onsdag d. 25. oktober kl. 9.30-11.00
Pris: 499,- ekskl. moms 

Tilmeld dig nu for at få den mest effektive brug af IMS Case og sikre, at din organisation er godt rustet til at håndtere dokumenter og data på en smidig måde.

Du kan læse hele beskrivelsen til webinaret, samt tilmelde dig via linket nedenfor.

Vi glæder os til at se dig på webinaret - Tilmeld dig via linket her

 

Efterårets kurser 2023 - afholdes i både Århus og København:

 • Brush-up i IMS Case og IMS DigitalPost (se mulige datoer nedenfor)

 • Effektiv anvendelse af IMS Case (se mulige datoer nedenfor)

Kursus: Brush-up i IMS Case og IMS DigitalPost

Programmet er skabt til dig, der er administrator eller superbruger og har arbejdet med IMS Case og IMS DigitalPost i noget tid. Du har styr på grundelementerne, men ønsker at sikre, at din opsætning er optimal, samt udvide anvendelsen af løsningerne.

På workshoppen vil vi gennemgå administrator funktionerne til opsætning af brugere, grupper og tildeling af adgange i både IMS Case og IMS DigitalPost. Derudover får du konkrete råd til at arbejde med modtager-postkassen og opbygning af mappestrukturer i IMS Case til opbevaring af IMS DigitalPost.

Vi vil også se på mulighederne for at arbejde med IMS Case til fx håndtering af dokumentskabeloner, dashboard og tilpasning af felter, der kan gøre din sagsbehandling og brug af løsningen mere effektiv.

Vores instruktører vil ligeledes præsentere de nyeste funktioner i løsningerne samt give et roadmap for, hvad I kan forvente af fremtidige opdateringer. Der vil selvfølgelig også være tid til at udveksle erfaringer med de øvrige deltagere og få tips og tricks fra dem. Vi hører også gerne jeres input og eventuelle ønsker til IMS løsningerne. 

Disse kurser vil være målrettet mod forskellige skolesegmenter, hvor vi skræddersyr indholdet til netop dit segment. Dette giver dig mulighed for at interagere med andre brugere fra forskellige skoler og udveksle erfaringer.

Datoer

 • 3. oktober 2023: Kursus for VUC, AMU- og landbrugsskoler (Århu
 • 10. oktober 2023: Kursus for gymnasiale uddannelsesinstitutioner (Århus)
 • 21. november 2023: Kursus for gymnasiale uddannelsesinstitutioner (København)
 • 22. november 2023: Kursus for kombinations- og erhversskoler (København)

Praktisk information og priser

 • Tid: 5 timers undervisning fra 10.00-15.00 (Vi inviterer på formiddagsbrød fra 9.30) 

 • Sted:
  Århus: Søren Frichs Vej 44D, 8230 Åbyhøj
  København: Carlsberg Byen, Gærtorvet 3, 1799 København

 • Pris: 1.900 pr. deltager ex. moms

Har du spørgsmål til ovenstående eller ønsker du at tilmelde dig en af vores kurser, så kontakt booking eller din primære konsulent hos Visma IMS. 


Kursus: Effektiv anvendelse af IMS Case

Til dig der har arbejdet med IMS Case i noget tid, men ønsker at udvikle dine kompetencer indenfor effektiv dokument- og sagsbehandling ved hjælp af IMS Case. Du har styr på opbygning af grundelementerne i administrationsmodulet, men vil gerne udvide anvendelsen af løsningen til fx dokumentskabeloner, opsætning af workflow, gemte søgning, dashboard eller konfigurerbare felter, der kan gøre din sagsbehandling og anvendelse af IMS Case smartere.

Kursets formål:
Formålet med kurset er at give deltagerne en omfattende forståelse af, hvordan de bedst kan udnytte IMS Case til at optimere deres arbejdsgange, håndtere dokumenter og data mere effektivt samt opnå større kontrol over informationer og processer inden for deres specifikke sektorer.

Hvad kurset dækker:
Vi vil gennemgå de grundlæggende funktioner i IMS Case, herunder oprettelse, redigering og arkivering af dokumenter og sager. Dernæst vil vi udforske, hvordan IMS Case kan understøtte samarbejde og deling af dokumenter og informationer på tværs af team og afdelinger. Der vil også blive arbejdet med dokumentskabeloner, samt definition og opbygning af egne felter på sags- og dokument-niveau. Disse felter kan anvendes til fx kontraktstyring og påmindelser om arbejdsopgaver. 

Deltagerne vil få kendskab til avancerede opsætninger på "Min forside", som bygger på gemte søgninger. Disse opsætninger kan aktivt anvendes i organisationen for at opretholde overblikket over igangværende opgaver samt holde styr på deadlines og lignende påmindelser. 

Kurset vil have fokus på konkrete scenarier og udfordringer, som kursusdeltagerne har mulighed for at indsende på forhånd.

Datoer

 • 31. oktober 2023 afholdes kurset i Århus
 • 14. november 2023 afholdes kurset i København

Praktisk information og priser

 • Tid: 9.30-14.30 (Vi inviterer på morgenmad fra kl. 9.00)
 • Sted:
  Århus: Visma IMS A/S, Søren Frichs Vej 44D, 8230 Åbyhøj
  København: Carlsberg Byen, Gærtorvet 3, 1799 København
 • Pris: 1.900 pr. deltager ex. moms

Har du spørgsmål til ovenstående eller ønsker du at tilmelde dig en af vores kurser, skriv til booking eller din primære konsulent hos Visma IMS. 

Alle kursuspriser er 2023- priser og ex moms, vi opdaterer løbende med nye kursustiltag for 2024. 

keyboard_arrow_up