It-løsninger med nærvær

Alt handler om mennesker. Også vores it-løsninger.

It-løsninger med nærvær

Alt handler om mennesker. Også vores it-løsninger.

18

medarbejdere

22

års erfaring

+3.000.000

årlige forsendelser af digital post

92

kg kaffe drukket om året

Hvem er vi og hvad står vi for

Vores værdier er NÆRHED - ORDENTLIGHED - RESPEKT

Vores mission er at tilbyde software til virksomheder for at simplificere og digitalisere administrative processer i hverdagen

Vores vision er at blive én blandt de foretrukne leverandører af produkter til digitalisering hos små og mellemstore virksomheder

Få tid til det, der betyder noget

For os handler it om at gøre livet lettere for mennesker. Rigtige mennesker med rigtige hverdagsproblemer. Hvorfor printe, frankere og postere, når du kan nøjes med ét klik? Og hvorfor bruge dyrebar tid på at gå på indbakkejagt og forstyrre kollegerne, når alle informationer kan ligge samlet ét sted?

Vores løsninger skræller spildtiden væk og efterlader dit personale med mere tid til at løse opgaverne. Med overblik og overskud.

Vi skaber struktur og orden i dokumenthåndteringen hos offentlige institutioner og private virksomheder. Vores it-løsninger er bygget på en blanding af know-how og praktiske erfaringer. Kald dem bare standardløsninger.

Problemer? Ring til Christina og Christian

Det skal være nemt at tage telefonen og bede om hjælp. Hos os har vi et fast team af supportere, der sidder klar til at løse dit problem eller guide dig videre til den rigtige løsning. Vores supportere hedder Christina og Christian. For dem handler det ikke om hurtig ekspedition, men om at tage den tid, der er er brug for.

3 gode grunde til at vælge os

Høj sikkerhed

Overhold GDPR

Bedre overblik

Skab effektive arbejdsgange

Nul problemer

Få support helt nede på jorden

Få en præsentation af vores løsninger

Online eller ansigt til ansigt. Det er op til dig.

Få en præsentation

keyboard_arrow_up