IMS logo - klik for at gå til forsiden

ims fakturaflow

Spar tid med elektronisk fakturagodkendelse

Med IMS FakturaFlow kan du samle og godkende alle fakturaer ét sted. Uanset om de er elektroniske, eller om I har scannet fakturaerne, håndterer I dem alle elektronisk.

Brugervenlig håndtering i Outlook

Fakturahåndteringen er enkel og brugervenlig, da I håndterer hele workflowet via den kendte brugerflade i Outlook. Hver medarbejder har kun adgang til de fakturaer, der er relevante for den pågældende person, og kan derfor ikke komme til at godkende noget forkert.

Både elektroniske og scannede fakturaer indlæses enkelt og sendes automatisk til godkendelse hos den rette person. Det samme gælder for kontrol af varemodtagelse.

Enkle søgerapporter

Bogholderiet kan altid se, hvor i godkendelsesprocessen fakturaerne befinder sig. Via det enkle søgerapportværktøj i IMS FakturaFlow kan de eksempelvis få vist en liste over, hvilke fakturaer der ligger til godkendelse hos en bestemt person, eller hvilke fakturaer der er overskredet med et vist antal dage. De kan også let kontrollere kundens stamdata (cvr-nummer, adresse m.m.) og betalingsbetingelser.

Synkronisering med økonomisystem

Data synkroniseres automatisk og sikkert mellem jeres økonomisystem og IMS FakturaFlow. Ved opsætning af løsningen bestemmer du selv, hvilke data der skal overføres og hvornår. Og for at sikre, at alle medarbejdere overholder fristerne, får de automatisk påmindelse pr. e-mail, når der er noget, de skal tage stilling til.

Hvis du vil vide mere om dine muligheder med IMS FakturaFlow, så ring til os på telefon 31 74 00 09, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

IMS Personale

Elektronisk arkiv til personalesager, der overholder GDPR.

Det siger vores kunder om
IMS Personale

IMS FakturaFlow

Elektronisk fakturagodkendelse, der sparer på ressourcerne.

Det siger vores kunder om
IMS FakturaFlow

IMS Arkiv

Elektronisk dokumenthåndtering og arkivering, der giver overblik.

Det siger vores kunder om
IMS Arkiv

IMS DigitalPost

Digitalt postsystem, der gør postforsendelsen billig og effektiv.

Det siger vores kunder om
IMS DigitalPost