Visma Addo og First Agenda

14.05.2020

En ny måde at signere digitale breve på

Vi integrerer nu til to Visma produkter, Addo og First Agenda, som begge vil være integreret i vores IMS Case og IMS DigtialPost Cloud løsninger.

IMS tilbyder ny signeringsløsning Addo er den nye signeringsløsning til IMS produkter. I dag benytter mange af vores kunder signeringløsning igennem e-Boks og nu giver vi mulighed for også at benytte Addo, som signeringsløsning.

Hvis man som virksomhed ønsker en signeringsfunktion, med omfattende funktionalitet, vil Addo være integreret i IMS Case og til IMS DigitalPost. Med Addo kan man tilpasse sit eget signeringsflow til digital post signering, hvorefter alle underskrevne dokumenter arkiveres i jeres arkiv. Abonnement kan tilkøbes hos IMS. Kontakt salg@ims.dk for mere information.

Mødehåndtering via First Agenda IMS Case integrerer med First Agenda, som er en løsning til mødehåndtering. Løsningen hjælper med at strukturere og effektivisere møderne på tværs i organisationen.

First Agenda samler mødematerialerne ét sted og gør det nemmere at forberede sig og afholde selve mødet. First Agenda holder styr på alt fra mødeforberedelsen, afholdelsen af mødet og efterfølgende referat. First Agenda er en løsning til såvel bestyrelser, direktioner og udvalg. Kontakt salg@ims.dk for mere information.
 

Tilbage

keyboard_arrow_up