FakturaFlow understøtter Peppol

06.11.2019

Hvis du arbejder med elektronisk fakturering, har du sikkert hørt om PEPPOL. Men hvad er PEPPOL? Og skal der gøres noget for at kunne modtage fakturaer i det nye format?

IMS FakturaFlow og PEPPOL

PEPPOL står for Pan-European Public Procurement On-Line og er den nye standard for europæisk e-fakturering. PEPPOL er baseret på den nuværende internationale UBL-dokumentstandard. IMS FakturaFlow understøtter allerede nu PEPPOL fakturaer.

For de virksomheder, der i dag har en aftale med en Nemhandel leverandør, f.eks. mySupply, KMD eller anden leverandør, vil en konvertering til UBL evt. ske i Nemhandel postkassen. I skal selv huske at tjekke jeres abonnement hos den pågældende leverandør.

Myndigheder skal fra 2020 have systemer, som understøtter PEPPOL. Benytter man som myndighed Navision stat som sin Nemhandel postkasse, kan man have behov for at indgå i et samarbejde med eks. mySupply (NemHandel leverandør) fordi Navision Stat muligvis ikke understøtter PEPPOL. Kontakt Maria Radmer mhr@ims.dk hvis du har behov for mere information.

Tilbage

keyboard_arrow_up