Afhentningssystem

27.06.2022

Få automatisk videresendelse af myndighedsposten til en email adresse

Afhentningssystem / modtagersystem - Offentlig post / myndighedspost /privat post: Der er stor forvirring omkring de forskellige ændringer efter skiftet til Næste generation Digital Post. Det er ærligt talt lidt af en jungle, men vi har forsøgt at forklare det her 

Derudover er det pr. 21/3-2022 lovpligtigt for alle offentlige myndigheder, at have en modtager løsning ifølge Digitaliseringsstyrrelsen.

Derfor kan vi tilbyde vores IMS Modtager til vores offentlige kunder, som afhenter al myndighedspost, post sendt fra borgere, samt besvarelser fra borgere og virksomheder (ikke post fra private virksomheder).

For de private virksomheder, som tidligere har benyttet sig af direkte videresendelse fra virk.dk til mail indbakker er dette ikke muligt via NgDP. Derfor tilbyder vi nu denne løsning - IMS Afheningssystem. Dvs. at alt post fra et CVR nummer kan videresendes automatisk til en virksomheds email adresse. 

For nærmere information omkring denne løsning kontakt os direkte her på imssalg@visma.com eller læs mere på www.afhentningssystem.dk 

Tilbage

keyboard_arrow_up