En ESDH løsning der giver jer overblik og kvalitets sikrer jeres vigtige dokumenter

Case er et dokument- og sagsbehandlingssystem (ESDH), der giver effektiv dokumenthåndtering, smidige arbejdsgange og hjælper med at overholde GDPR. 

Få gratis demo

Sikkerhed og struktur i din dokumenthåndtering med ét fælles arkiv

Hvor har vi mon vores vigtige dokumenter? I de enkelte medarbejdernes lokale e-mail indbakker? I to, tre eller flere forskellige it-systemer? Eller måske i papir ringbind?

Uoverskuelig arkivering af dokumenter mange forskellige steder giver jer ineffektive arbejdsgange, frustrationer hos medarbejderne og dårlig sikkerhed for persondata. Det undgår I med vores cloud løsning Case. I Case er alle de vigtige dokumenter samlet i ét fælles arkiv, f.eks. e-mail korrespondance, personalesager, elevsager, bestyrelses referater og meget andet. Det giver den bedste forudsætning for effektive digitale arbejdsgange i jeres virksomhed.

IMS har har skabt et unikt ESDH-system med mange muligheder for individuelle opsætninger og integrationer. F.eks individuelle sagsflows, sags- og dokumentskabeloner, automatisk arkivering og kassation, individuelt overblik, opgavestyring og adgang for eksterne brugere via unik samarbejdsportal.

6 fordele i hverdagen med Case

  • check Nem og ensartet arkivering af vigtige dokumenter i et fælles arkiv i virksomheden
  • check Overskuelig søgning i både metadata og fritekst – som du kender det fra internettets søgemaskiner
  • check Kvalitetssikring i forhold til GDPR med kassation, adgangsstyrring og logning
  • check Effektive sagskabeloner og workflows
  • checkVersionering af dokumenter
  • checkEffektiv sagsbehandling med fuldt overblik over sagsforløb og historik

Elektronisk sagsbehandling er effektiv sagsbehandling

Case gør det let at dele relevante dokumenter med dine kolleger. Sagskorrespondance og kommunikation arkiveres nemt i en overskuelig sagsstruktur. Det hele kan gøres direkte i Microsoft Office eller Google Office, hvor du i forvejen arbejder med dine dokumenter.

Integrationer og specialtilpasninger

Case integrerer med IMS DigitalPost Cloud, Microsoft Office, Office 365, G Suite, Libre Office, Visma Addo. 

Virksomheder og organisationer arbejder alle på forskellig vis og har forskellige behov. Case er modulbaseret, og leveres enten i en standardopsætning, eller tilpasset efter jeres unikke behov. Vores konsulenter hjælper gerne med at afdække potentialet i forhold til jeres forretning.

 

Undgå at spilde tid på at lede efter dine dokumenter

Bruger du tid på at lede efter dokumenter i løbet af arbejdsdagen? Med Case kan du både søge på metadata (Titel, journalnøgle, sag, ejer m.m.) og lave fritekstsøgninger, ligesom du kender det fra f.eks. Google. Du kan søge på tværs af sager, og du kan gemme dine søgninger som søgerapporter, så du let kan lave de samme typer søgninger igen og igen. Du kan udgive søgerapporter til alle medarbejdere og på den måde genanvende dem på tværs. Det sparer tid og effektiviserer arbejdsgangene i din virksomhed.

Få gratis demo

Sager, opgaver og deadlines

En sagsbehandling er fuld af opgaver, som du skal huske at gøre – måske på bestemte tidspunkter af bestemte kolleger, og måske skal opgaven efterfølgende godkendes.

Opgavefunktionen i Case holder styr på jeres opgaver og hjælper dig og dine kollegaer med at fastholde overblikket. Ingen skal sidde tilbage med fornemmelsen af at have glemt noget. Case holder styr på det.

Whitepaper: Gå i dybden med Case

Vil du vide mere om Case? Hent vores whitepaper og bliv klogere på vores bud på en digital arkivløsning.

Hent vores whitepaper

Whitepaper: Gå i dybden med Case

Vil du vide mere om Case? Hent vores whitepaper og bliv klogere på vores bud på en digital arkivløsning.

Hent vores whitepaper

Flere af de funktioner du har brug for i hverdagen

Mulighed for pligtarkivering

Du kan underkaste vigtige dokumenter regler om pligtarkivering baseret på skabeloner, så du ikke glemmer at arkivere ved en fejl. Det kan for eksempel være dokumenter, som altid skal arkiveres et bestemt sted eller er personfølsomme og skal kasseres ud fra givne regler. 

Versionér og følg historik

Du har mulighed for at versionere dine dokumenter, så du kan lave ændringer og se både versioner og historikken. 

Integration med studieadministrative systemer

Integrationen mellem Case og DigitalPost Cloud gør det muligt for andre systemer at integrere til både dokumenter og sager samt til funktioner i systemerne. Det studieadministrative system kan arkivere og hente alle dokumenter om elever og personale direkte i Cases sager. Indtil videre har følgende administrative løsninger benyttet sig af integrationsmuligheden: LUDUS, UDDATA+ og BOSS.

Integration med Optagelse.dk

Denne integration gør det muligt at hente elevers ansøgning og bilag direkte fra FTU / KOT og få dem automatisk arkiveret i Case på elevens sag. Efterfølgende kan man altid hente flere bilag som eleverne har uploadet og derved få de seneste dokumenter automatisk arkiveret i Case. 

Dokumenthåndtering

I Case kan man arbejde direkte med dokumenterne, begynde nye dokumenter samt redigere i allerede uploadede dokumenter.

Cloud eller lokalt

Vi tilbyder vores løsninger både til lokal cloud på dit eget it-netværk eller som cloudløsning i vores driftscenter.

Vil du have en gratis demo af IMS Case?

Online eller ansigt til ansigt. Det er op til dig.

Få gratis demo

keyboard_arrow_up