IMS logo - klik for at gå til forsiden

ims service

Afsendelse fra alle ”Microsoft Windows” dokumentløsninger

Når brugeren ønsker at afsende et brev til en digital postmodtager vælges PRINT i menuen i det program, man har skrevet dokumentet i.

Her kan man vælge at sende til en CPR eller en CVR modtager, som efter afsendelsen vil modtage brevet i sin digitale postkasse eller e-Boks. I forbindelse med afsendelsen krypteres brevet, så reglerne om kommunikation af persondata overholdes. CPR numre kan automatisk fjernes inden brevene afsendes til modtagerne.

IMS DigitalPost kan selv finde CPR eller CVR nummeret i brevets tekst og automatisk afsende det. Det samme gælder hvis der er tale om et flettebrev til mange modtagere.

I forbindelse med skrivningen af breve kan man flette værge CPR numre med i brevet. IMS DigitalPost vil så automatisk afsende kopi breve til værger såfremt eleven er under 18 år gammel. Når eleven bliver 18 år frakobles værgekopi automatisk. 

Breve konverteres altid til formatet PDF, inden de afsendes for at sikre, at de ikke kan ændres undervejs.

Når et eller flere breve er blevet afsendt, modtager afsenderen en kvittering for afsendelsen fra eBoks systemet. Breve og tilhørende kvittering gemmes automatisk i en Windows Stifinder mappe på virksomhedens netværk, eller direkte i ESDH løsningen IMS Arkiv eller IMS Personale.

Hvis du vil vide mere om dine muligheder med IMS DigitalPost, så ring til os på telefon 31 74 00 09, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

IMS Personale

Elektronisk arkiv til personalesager, der overholder GDPR.

Det siger vores kunder om
IMS Personale

IMS FakturaFlow

Elektronisk fakturagodkendelse, der sparer på ressourcerne.

Det siger vores kunder om
IMS FakturaFlow

IMS Arkiv

Elektronisk dokumenthåndtering og arkivering, der giver overblik.

Det siger vores kunder om
IMS Arkiv

IMS DigitalPost

Digitalt postsystem, der gør postforsendelsen billig og effektiv.

Det siger vores kunder om
IMS DigitalPost