IMS logo - klik for at gå til forsiden

ims arkiv

Arkivér dine e-mails automatisk

Med IMS Arkiv kan du automatisk arkivere dine e-mails direkte fra Microsoft Outlook og ned i et elektronisk arkivsystem med en fælles sagsstruktur.

Arkivér mailsamtaler i sammenhæng

Som du kender det fra sammenhængende sms-tråde, sørger IMS Arkiv for at arkivere alle e-mail-samtaler (tråde) i sammenhæng, så du let kan finde dem igen.

Arkiveringen sker på tværs af medarbejdere, så vigtige informationer ikke går tabt for virksomheden. På den måde, bliver det lettere for medarbejderne at samarbejde om sagerne.

Vælg regler for arkivering

I kan centralt i virksomheden opsætte regler for, hvordan mails skal arkiveres. Det kan for eksempel være, at bestemte mails altid skal arkiveres under en bestemt sag, uanset hvilke medarbejdere der håndterer de pågældende mails. Det gør det let for jer at finde frem til korrespondancerne igen på et senere tidspunkt, hvis I har brug for det i sagsbehandlingen.

Spor vigtige e-mails

Den enkelte medarbejder kan desuden ”sætte en krog” i udvalgte e-mails, så de altid kan spores igen. Måske vil medarbejderen gerne kunne genfinde alle mails fra en bestemt afsender eller med et bestemt emne; så sætter vedkommende blot en krog i afsenderen eller i emnet. Derefter arkiveres alle mails med den valgte krog automatisk og kan let spores igen.

Hvis du i stedet selv ønsker at arkivere dine mails direkte, kan du også gøre det.
Læs mere om direkte mailarkivering.

Hvis du vil vide mere om dine muligheder med IMS FakturaFlow, så ring til os på telefon 31 74 00 09, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

IMS Personale

Elektronisk arkiv til personalesager, der overholder GDPR.

Det siger vores kunder om
IMS Personale

IMS FakturaFlow

Elektronisk fakturagodkendelse, der sparer på ressourcerne.

Det siger vores kunder om
IMS FakturaFlow

IMS Arkiv

Elektronisk dokumenthåndtering og arkivering, der giver overblik.

Det siger vores kunder om
IMS Arkiv

IMS DigitalPost

Digitalt postsystem, der gør postforsendelsen billig og effektiv.

Det siger vores kunder om
IMS DigitalPost