IMS logo - klik for at gå til forsiden

Vores kunder fortæller, at de har god gavn af vores produkter

roskilde tekniske skole

Kender du det? Arkivskabene er proppede med papirer, og væggene kan kun lige skimtes bag de tårnhøje skabe. Alligevel er der ikke plads nok. Endnu en gang må papirerne sorteres og de ældste arkiveres i kælderen.

Effektivisér procedurer og spar tid
Situationen er ikke ukendt i landets virksomheder og organisationer, og det er nok grunden til, at flere og flere virksomheder og organisationer vælger et elektronisk arkivsystem. Arkivfunktionen består ikke længere af kun at arkivere dokumenter. Den bliver også udvidet til at effektivisere procedurer omkring dokumentoprettelse og –redigering.

Med de nye arkivtyper er der meget tid at spare på de arbejdsgange, der ofte forekommer i virksomheden eller organisationen. Eksempelvis i forbindelse med personale- og elevadministration, hvor der altid skal oprettes samme dokumenter vedrørende henholdsvis løn og skat samt ansøgninger, eksamensbeviser, svendebreve og lignende.

IMS Personalearkiv
Det har Jens Olsen, adminstrationschef hos Roskilde Tekniske Skole, været hurtig til at se. Da han første gang blev konfronteret med problemet med overfyldte arkivskabe i skolens administration, fandt han hurtigt en løsning. Han ønskede sig en papirløs administration – og på den baggrund blev han initiativtager til samarbejdet omkring it-systemet IMS Personalearkiv. 

Samarbejde mellem erhvervsskolerne og IMS
Projektet IMS Personalearkiv er opstået som et samarbejde mellem 5-6 erhvervsskoler og IMS. Erhvervsskolerne har stået for kravsspecifikationen, mens IMS har sørget for at gøre erhvervsskolernes ønsker til virkelighed. IMS blev valgt som leverandør af systemet, da Roskilde Tekniske Skole i en del år har anvendt IMS's systemer IMS Arkiv og IMS Fakturaflow med stor succes.

”IMS har vist sig som den helt rigtige partner til disse opgaver, da de laver kundetilpassede løsninger, der passer præcis til vores behov. Denne type systemudvikling kræver en del arbejdstid fra vores side, men vi ser den tid, vi investerer, som vores garanti for, at systemet løser netop vores behov.”

IMS Personale

Elektronisk arkiv til personalesager, der overholder GDPR.

Det siger vores kunder om
IMS Personale

IMS FakturaFlow

Elektronisk fakturagodkendelse, der sparer på ressourcerne.

Det siger vores kunder om
IMS FakturaFlow

IMS Arkiv

Elektronisk dokumenthåndtering og arkivering, der giver overblik.

Det siger vores kunder om
IMS Arkiv

IMS DigitalPost

Digitalt postsystem, der gør postforsendelsen billig og effektiv.

Det siger vores kunder om
IMS DigitalPost