Visma IMS får ISAE300-erklæring

15.03.2022

Den høje datasikkerhed skaber tryghed

Vi netop fået vores ISAE3000-erklæring fra revisionsfirmaet REVI-IT. Erklæringen er seneste bevis på, at vi målrettet arbejder med at sikre høj datasikkerhed for vores løsninger og konsulentydelser.

Søren Skou, GDPR Compliance-konsulent, udtaler:

"ISAE3000 er en uafhængig tredjepartserklæring, der fortæller om niveauet af informationssikkerhed og etablerede sikkerhedsforanstaltninger hos Visma IMS. Erklæringen understreger, at Visma IMS har en høj grad af sikkerhed. Samtidig er den et bevis på, at Visma IMS overholder databeskyttelsesretlige forpligtelser, der omhandler både databeskyttelsesordningen og de forpligtelser og rettigheder, som indgår i vores databehandleraftaler."

Dan Jørgesen, adm. direktør hos Visma IMS, fortæller yderlig om erklæringen:

"Visma IMS har mange forskellige kunder og disse kunder har mange forskellige behov, som vi hjælper med at dække. Et fællestræk ved disse kunder er dog, at datasikkerhed og fokus på datasikkerhed er i højsæde. Vi i Visma IMS er derfor stolte og glade for at kunne give vores kunder en endnu større grad af sikkerhed og tryghed i forbindelse med en ISAE 3000 erklæring. Denne erklæring er et bevis på vores fokus på datasikkerhed, samt vores forpligtelser på GDPR-området."

Erklæringen kan hentes her

Tilbage

keyboard_arrow_up