IMS som Visma 2021

02.03.2021

Nu 2 år som Visma selskab - tiden flyver afsted

Hos IMS har vi nu været et Visma selskab i snart 2 år. I den tid har vi opnået utrolig meget og har bla. formået at udvikle to helt nye udgaver af vores IMS Arkiv og DigitalPost systemer. De hedder Visma Case og IMS DigitalPost Cloud og er begge to helt moderne cloudbaserede løsninger.

IMS FakturaFlow er også på vej i en ny cloud udgave her i 2021.

Hos IMS har vi rigtig stor glæde af vores Visma familie. Senest har vi overtaget hele ansvaret for Vismas ESDH-løsning, Visma Case. Se mere her. Visma har desuden overtaget de to Aarhus firmaer Ditmer og First Agenda. Det betyder, at vores Visma Case løsning nu også er integreret med både Ditmer Flex (SDBF) og First Agenda til digital mødestyring.

IMS tilbyder også Visma Addo til digital signering, f.eks. med NemID. Denne løsning er nu også blevet integreret med Visma Case og IMS DigitalPost Cloud.

De af vores kunder der ønsker det, kan overgå fra IMS Arkiv og IMS DigitalPost til de helt nye cloud-løsninger her i 2021. IMS Arkiv og IMS DigitalPost er blevet videreudviklet til og med 2020 og supporteres til og med 2022.

Hvis I ønsker at bestille overgang til de nye cloud-løsninger eller har spørgsmål kan vi kontaktes på info@ims.dk

Tilbage

keyboard_arrow_up