IMS Elev Arkiv - Cloud løsning

16.09.2019

IMS er igang med udviklingen af et nyt mindre arkiv system til afsendte og modtagne DigitalPost breve

IMS har besluttet at udvikle et helt nyt reduceret elektronisk arkiv kun til digital post. Systemet bliver et fuldt GDPR-klart arkiv, kun til IMS DigitalPost afsendte breve og modtagne digitale breve hos skolen. Systemet bliver fuld web baseret og kan køre på både Windows og MAC i standard webbrowsere.

Systemet er primært til den mindre skole/kunde, der fremover har brug for at have styr på sine afsendte og modtagne digitale breve. IMS Elevarkiv vil derfor blive prissat en del lavere end IMS Arkiv.

I systemet bliver det muligt, automatisk at arkivere alle afsendte og modtagne digitale breve i arkivsager med CPR/CVR-nummer og navn. Samtidig indeholder systemet rettighedsopsætning, kassationsmulighed og logning af hændelser af hensyn til GDPR. Alle breve i IMS Elevarkiv kan søges frem via en standard webbrowser, også på tablet og smartphone.

Systemet kan bruges til elevbreve, i stedet for IMS Arkiv, og kan opgraderes til IMS Arkiv, hvis skolen senere får brug for et fuldt ESDH-system.

Lige som for IMS Arkiv, vil være mulighed for også at vise elevbrevene i det nye cloud elevarkiv inde fra Uddata+, Lectio samt LUDUS.

Vi forventer at kunne udgive den første version af systemet januar 2020.

Kontakt Henrik Rabæk Poulsen, 2449 9973, hrp@ims.dk hvis du vil vide mere om det nye IMS Elevarkiv.

Tilbage

keyboard_arrow_up