IMS Case er på vej ud til alle IMS Arkiv kunder

15.10.2020

Vi er i fuld gang

Vi er i fuld gang med at migrere vores IMS Arkiv kunder over til vores nye version IMS Case. Flere kunder er gået i drift og responsen på brugergrænse fladen, som IMS Arkivs afløser, er rigtig positiv. I forbindelse med overgangen prioriteres samarbejdet med vores kunder højt og vores processer optimeres løbende.

Som en del af migreringen overfører vi automatisk alle eksisterende sager og dokumenter fra IMS Arkiv til IMS Case, ligesom vi giver alle en grundopsætning og en grundig introduktion til det nye system.

Har I på jeres skole endnu ikke aftalt jeres overgang, anbefaler vi jer at kontakte os snarest og aftale nærmere omkring processen uanset om det skal ske i år, eller til næste år.

Alle kunder med IMS Arkiv kan udskifte deres nuværende aftale til et nyt driftsabonnement for IMS Case. Driftsabonnementet indeholder licens, service, drift og support. Og er naturligvis prismæssigt fordelagtig for vores nuværende kunder.

Vi viser meget gerne systemet til jer via Teams/Zoom. Kontakt vores booking afdeling på booking@ims.dk eller 31 74 00 09.

Tilbage

keyboard_arrow_up