IMS logo - klik for at gå til forsiden

nyheder1

IMS DigitalPost er et nemt og effektivt værktøj til at kunne afsende og modtage digital post fra alle skolens forskellige administrative programmer.  Blot er det vigtigt at forstå at programmet ”IMS DigitalPost” er afhængigt af at en række andre leverandørers systemer også er virksomme.

Den vigtigste leverandør er e-Boks, der jo er ”netværket” bag at IMS DigitalPost kan afsende og modtage de digitale breve. Er e-Boksserverne nede, er der fejl i opslag i registre, eller findes den bruger man vil sende til ikke i e-Boks, fungerer IMS DigitalPost naturligvis ikke.

En anden fejlkilde kan være det IT netværk som skolen benytter. Her kan også være fejl eller midlertidige afbrydelser, der betyder at digitale breve ikke kommer rigtigt afsted.

Når de digitale breve afsendes og modtages, bliver de krypteret for at være ”sikre”. Til det bruger IMS DigitalPost et Certifikat, som skal udskiftes med faste mellemrum for at systemet kan fungere.

IMS DigitalPost giver desuden, efter bedste evne, brugeren oplysninger hvis der opstår fejl. Det er derfor meget vigtigt at man som bruger altid holder øje med systemets log, så man er helt sikker på at alt er i orden.

IMS support Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hjælper naturligvis altid meget gerne, men husk at det langt fra er alle problemer med afsendelse og modtagelse, der skyldes fejl i IMS DigitalPost.

IMS Personale

Elektronisk arkiv til personalesager, der overholder GDPR.

Det siger vores kunder om
IMS Personale

IMS FakturaFlow

Elektronisk fakturagodkendelse, der sparer på ressourcerne.

Det siger vores kunder om
IMS FakturaFlow

IMS Arkiv

Elektronisk dokumenthåndtering og arkivering, der giver overblik.

Det siger vores kunder om
IMS Arkiv

IMS DigitalPost

Digitalt postsystem, der gør postforsendelsen billig og effektiv.

Det siger vores kunder om
IMS DigitalPost