IMS logo - klik for at gå til forsiden

nyheder1

Danmark har fået 27 nye FGU skoler. Vi er rigtig glade for indtil nu at kunne byde 20 af dem velkommen som IMS kunder. De vil fremover benytte sig af løsningerne IMS Arkiv til deres elev sager, samt IMS DigitalPost afsendelse og modtagelses løsninger for at kunne kommunikere direkte og sikkert med eleverne og deres værger.

Lige nu er vi i fuld gang med at installere de nye skoler hvad enten de benytter Statens IT eller ønsker at IT drifte dem et andet sted. Vi håber naturligvis at endnu flere af FGU skoler også vælger vores løsninger fordi vi og IST har gjort meget ud af at integrere IMS og Uddata+ så systemerne fungerer rigtigt godt sammen.

Kort om FGU:

Den Forberedende Grunduddannelse (FGU) henvender sig til unge under 25 år, der ikke har gennemført eller er i gang med en ungdomsuddannelse og som heller ikke er i beskæftigelse. FGU er et fleksibelt tilrettelagt uddannelsestilbud, som tilbyder plads til forskellige unges individuelle kompetencer og behov og hjælper den unge med at få overblik, motivation og retning. Formålet med FGU er, at man efterfølgende kan fortsætte på en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller i job.

Vi ser frem til samarbejdet

IMS Personale

Elektronisk arkiv til personalesager, der overholder GDPR.

Det siger vores kunder om
IMS Personale

IMS FakturaFlow

Elektronisk fakturagodkendelse, der sparer på ressourcerne.

Det siger vores kunder om
IMS FakturaFlow

IMS Arkiv

Elektronisk dokumenthåndtering og arkivering, der giver overblik.

Det siger vores kunder om
IMS Arkiv

IMS DigitalPost

Digitalt postsystem, der gør postforsendelsen billig og effektiv.

Det siger vores kunder om
IMS DigitalPost