IMS logo - klik for at gå til forsiden

nyheder1

I de kommende år vil en del af skolerne blive pålagt at aflevere deres arkivers indhold til Rigsarkivet. IMS har allerede gennemført en række afleveringer, og følger løbende med når Rigsarkivet justerer på enten bestemmelser eller afleveringsformater.

Rigsarkivet har en række afleveringsbestemmelser, som sendes til skolen sammen med en dato for aflevering. For at IMS kan udføre afleveringen, er det vigtigt at afleveringsbestemmelser samt dato videresendes til IMS så snart skolen har dem. En vigtig detalje for aflevering er bl.a. reglen om at en planlagt aflevering til Rigsarkivet trumfer evt. kassationsregler, som skolen måtte have, og intet må derfor slettes i den opgivne periode. Man kan dog i visse tilfælde opnå fritagelse for udvalgte dokumenter, men det skal være godkendt af Rigsarkivet inden aflevering.

I den nye version af IMS Arkiv 6.8, med funktioner til kassation, er der taget højde for bl.a. sletning af emner i en afleveringsperiode. Funktionen sikre at emner, der lægges til kassation ikke kan kasseres endeligt før afleveringsperiodens udløb og afleveringen er foretaget.

For mere information og bestilling af aflevering til Rigsarkivet, kontakt IMS på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

IMS Personale

Elektronisk arkiv til personalesager, der overholder GDPR.

Det siger vores kunder om
IMS Personale

IMS FakturaFlow

Elektronisk fakturagodkendelse, der sparer på ressourcerne.

Det siger vores kunder om
IMS FakturaFlow

IMS Arkiv

Elektronisk dokumenthåndtering og arkivering, der giver overblik.

Det siger vores kunder om
IMS Arkiv

IMS DigitalPost

Digitalt postsystem, der gør postforsendelsen billig og effektiv.

Det siger vores kunder om
IMS DigitalPost