En ESDH løsning der giver jer overblik og kvalitetssikrer jeres vigtige dokumenter

Visma Case er et dokument- og sagsbehandlingssystem (ESDH), der giver effektiv dokumenthåndtering, smidige arbejdsgange og hjælper med at overholde GDPR. 

Få en præsentation

Sikkerhed og struktur i din dokumenthåndtering med ét fælles arkiv

Hvor har vi mon vores vigtige dokumenter? I de enkelte medarbejdernes lokale e-mail indbakker? I to, tre eller flere forskellige it-systemer? Eller måske i papir ringbind?

Uoverskuelig arkivering af dokumenter mange forskellige steder giver jer ineffektive arbejdsgange, frustrationer hos medarbejderne og dårlig sikkerhed for persondata. Det undgår I med vores cloud løsning Visma Case. I Visma Case er alle de vigtige dokumenter samlet i ét fælles arkiv, f.eks. e-mail korrespondance, personalesager, elevsager, bestyrelses referater og meget andet. Det giver den bedste forudsætning for effektive digitale arbejdsgange i jeres virksomhed.

IMS har sammen med Visma skabt et unikt ESDH-system med mange muligheder for individuelle opsætninger og integrationer. F.eks individuelle sagsflows, sags- og dokumentskabeloner, automatisk arkivering og kassation, individuelt overblik, opgavestyring og adgang for eksterne brugere via unik samarbejdsportal.

Læs mere her

6 fordele i hverdagen med Visma Case

  • check Nem og ensartet arkivering af vigtige dokumenter i et fælles arkiv i virksomheden
  • check Overskuelig søgning i både metadata og fritekst – som du kender det fra internettets søgemaskiner
  • check Kvalitetssikring i forhold til GDPR med kassation, adgangsstyrring og logning
  • check Effektive sagskabeloner og workflows
  • checkVersionering af dokumenter
  • checkEffektiv sagsbehandling med fuldt overblik over sagsforløb og historik

Integrationer og specialtilpasninger

Visma Case integrerer med afsendelses og modtager løsningen IMS DigitalPost Cloud, Microsoft Office, Office 365, G Suiten, Digital signeringsløsningen Visma Addo, Mødeværktøjet First Agenda Management, Blanketløsningerne x-Flow ogEdu-Adm og mange flere.

Virksomheder arbejder alle på forskellig vis og har forskellige behov. Visma Case er modulbaseret, og leveres enten i en standardopsætning, eller tilpasset efter jeres unikke behov. Vores konsulenter hjælper gerne med at afdække potentialet i forhold til jeres forretning.

Integration med studieadministrative systemer

Integrationen mellem Visma Case og IMS DigitalPost Cloud gør det muligt for andre systemer at integrere til både dokumenter og sager, samt til funktioner i systemerne. De studieadministrative systemer kan arkivere og hente alle dokumenter om elever og personale direkte i Visma Cases sager. Indtil videre har følgende administrative løsninger benyttet sig af integrationsmuligheden: Ludus, Uddata+, Lectio og BOSS.

Integration med Optagelse.dk

Denne integration gør det muligt at hente elevers ansøgning og bilag direkte fra FTU / KOT og få dem automatisk arkiveret i Visma Case på elevens sag. Efterfølgende kan man altid hente flere bilag som eleverne har uploadet og derved få de seneste dokumenter automatisk arkiveret i Visma Case. 

Undgå at spilde tid på at lede efter dine dokumenter

Bruger du tid på at lede efter dokumenter i løbet af arbejdsdagen? Med Visma Case kan du både søge på metadata (Titel, journalnøgle, sag, ejer m.m.) og lave fritekstsøgninger, ligesom du kender det fra f.eks. Google. Du kan søge på tværs af sager, og du kan gemme dine søgninger som søgerapporter, så du let kan lave de samme typer søgninger igen og igen. Du kan udgive søgerapporter til alle medarbejdere og på den måde genanvende dem på tværs. Det sparer tid og effektiviserer arbejdsgangene i din virksomhed.

Bestil en præsentation

Sager, opgaver og deadlines

En sagsbehandling er fuld af opgaver, som du skal huske at gøre – måske på bestemte tidspunkter af bestemte kolleger, og måske skal opgaven efterfølgende godkendes.

Opgavefunktionen i Visma Case holder styr på jeres opgaver og hjælper dig og dine kollegaer med at fastholde overblikket. Ingen skal sidde tilbage med fornemmelsen af at have glemt noget. Visma Case holder styr på det.

Whitepaper: Gå i dybden med Visma Case

Vil du vide mere om Visma Case? Hent vores whitepaper og bliv klogere på vores bud på en digital arkivløsning.

Hent vores whitepaper

 

Whitepaper: Gå i dybden med Visma Case

Vil du vide mere om Visma Case? Hent vores whitepaper og bliv klogere på vores bud på en digital arkivløsning.

Hent vores whitepaper

Vil du have en præsentation af Visma Case?

Online eller ansigt til ansigt. Det er op til dig.

Få en præsentation

keyboard_arrow_up