Få en løsning til Digital Post. Og øg effektiviteten og sikkerheden helt automatisk

IMS DigitalPost Cloud er en uafhængig løsning til afsendelse, modtagelse og arkivering af alle typer dokumenter gennem Digital Post og e-boks.

Få en præsentation

Posthåndtering på den smarte måde

Sender du ofte masseforsendelser afsted til personer med posten? Så ved du, hvor stor en opgave det er at printe, pakke og poste hundredvis af breve på én gang. Og så har vi slet ikke nævnt udfordringen med dokumentation og overholdelse af persondatareglerne ved manuel afsendelse og modtagelse af breve.

IMS DigitalPost Cloud ensarter og effektiviserer posthåndtering i din administration. Det giver dig store digitaliseringsbesparelser og effektive arbejdsgange.

Én samlet løsning til Digital Post

IMS DigitalPost Cloud fungerer i alle gængse internetbrowsere samt via standard printer funktionen der afsender enkeltdokumenter og masseforsendelser direkte til CPR- og CVR-modtagere.

Løsningen fungerer uafhængigt af dine eksisterende systemer. Derfor er IMS DigitalPost Cloud det eneste, du behøver for at afsende, modtage og arkivere alle de digitale breve i din administration. Det sikrer en strømlinet, effektiv og sikker dokumenthåndtering.  

Integrationer og specialtilpasninger

Vores færdigudviklede skabeloner gør det muligt at afsende både rykkere, kreditnotaer og fakturaer med IMS DigitalPost Cloud fra NAV Stat samt i Agidons økonomi system. 

Vores Integration med Addo Sign, gør at alle brev forsendelser fra IMS DigitalPost Cloud kan signeres via Addo og arkiveres automatisk i det valgte ESDH system som f.eks Visma Case

Integration med studieadministrative systemer

Vi har til IMS DigitalPost Cloud udviklet en integrationsservice, der integrerer funktionerne i løsningen helt ind i brugerfladen på forskellige studieadministrative systemer. Følgende fagsystemer har benyttet sig af integrationsmuligheden: LUDUS og BOSS. 

 

Nem og sikker afhentning og modtagelse af breve

IMS DigitalPost Cloud ikke blot en nemmere og sikrere måde at håndtere post ud af huset. Det giver dig også et bedre overblik over al indgående post. Afhentningsløsningen henter og fordeler digitale breve fra din offentlig digitale postkasse (virk.dk) til de relevante medarbejdere og arkiverer dem direkte i f.eks Visma Case. 

Modtager du eksempelvis en besvarelse eller en signering på et afstendt brev, bliver besvarelsen automatisk arkiveret på personsagen og opbevaret sikkert. Al fordeling sker internt i din administration og overholder derfor reglerne i GDPR.

Automatisk dokumentation sikrer persondatasikkerheden

I dag er det vigtigere end nogensinde at kunne dokumentere håndteringen af personfølsomme oplysninger. Alle afsendte og modtagne breve i IMS DigitalPost Cloud bliver derfor krypteret og gemt automatisk – enten i et ESDH-system som f.eks Visma Case eller direkte i DigitalPost Cloud løsningens eget arkiv. 

I IMS DigitalPost Cloud har du adgang til fuld historik for alle afsendte og modtagne breve. Det sikrer, at du overholder persondatareglerne om logning. Udover brevet bliver kvitteringen for afsendelsen og besvarelsen gemt, så du altid har styr på dokumentationen overfor modtageren.

Bestil en præsentation

 

Forstå (på 2 min.), hvordan IMS DigitalPost giver dig overblik og effektivitet i hverdagen

Whitepaper: Gå i dybden med IMS DigitalPost Cloud

Vil du vide mere om IMS DigitalPost Cloud? Hent vores whitepaper og bliv klogere på vores bud på en digital løsning til håndtering af dokumenter i DigitalPost og e-Boks.

Hent vores whitepaper

Whitepaper: Gå i dybden med IMS DigitalPost

Vil du videre mere om IMS DigitalPost? Hent vores whitepaper og bliv klogere på vores bud på en digital løsning til håndtering af dokumenter i DigitalPost og e-Boks.

Hent vores whitepaper

Case:

VUC & HF Nord benytter IMS DigitalPost til deres digitale breve

Når man sender breve med posten, kan det jo ske, at de ikke bliver leveret eller bliver leveret forkert. Det undgår vi, da systemet tjekker op på CPR-numre og sender til rette vedkommende.

- Tina Hansen, studiesekretær i VUC & HF Nord

Se video historien

Vil du have en præsentation af IMS Digital Post Cloud?

Online eller ansigt til ansigt. Det er op til dig.

Få en præsentation

keyboard_arrow_up