Få en simpel arkiv løsning og øg sikkerheden helt automatisk

IMS Arkiv Cloud er en uafhængig og webbaseret portal til arkivering af dokumenter. Den kan tilgås i alle gængse internetbrowser.

Få en præsentation

Sikkerhed i ét fælles arkiv

Hvor har vi mon vores vigtige dokumenter? I de enkelte medarbejdernes lokale e-mail indbakker? I to, tre eller flere forskellige it-systemer? Eller måske i papir ringbind?

Uoverskuelig arkivering af dokumenter mange forskellige steder giver jer ineffektive arbejdsgange, frustrationer hos medarbejderne og dårlig sikkerhed for persondata. Det undgår I med vores cloud løsning IMS Arkiv Cloud. Her kan I samle alle de vigtige dokumenter i ét fælles arkiv, f.eks. e-mail korrespondance, elevsager, bestyrelses referater og meget andet. Det giver den bedste forudsætning for effektive digitale arbejdsgange i jeres virksomhed.

IMS har lavet et simpel arkiv system med mulighed for adgangsregulering og opsætning af kasssationregler for overholdelse af GDPR. 

4 fordele i hverdagen med IMS Arkiv Cloud

  • check Nem arkivering af vigtige dokumenter i et fælles arkiv for virksomheden.

  • check Hurtig søgning af dokumenter og sager.

  • check Mulighed for adgangsstyrring, kassation og logning.
  • checkOverholdelse af alle krav til persondatasikkerhed og GDPR.

Integrationer

IMS DigitalPost Cloud er fuldt integreret i IMS Arkiv Cloud

IMS DigitalPost Cloud er en del af Arkiv Cloud og vil derfor fungerer i samme vindue. Derfor kan der nemt afsendes enkelt breve eller masseforsendelser direkte i browseren, og derefter arkiveres både afsendelsen og kvitteringen direkte ned i den valgte sag i Arkiv Cloud. Det gælder både afsendelser til CPR- og CVR-modtagere.

Integrations API

Vores Integrations API ør det muligt for de studieadministrative systemer at oprette sager og dokumenter samt slå op i arkivet. 

Integration med Optagelse.dk

Denne integration gør det muligt at hente elevers ansøgning og bilag direkte fra FTU / KOT og få dem automatisk arkiveret i IMS Arkiv Cloud på elevens sag. Efterfølgende kan man altid hente flere bilag som eleverne har uploadet og derved få de seneste dokumenter automatisk arkiveret i IMS Arkiv Cloud. 

Visma Addo signeringsværktøj

Vores Integration med Visma Addo, gør at dokumenter kan udsendes til signering via Addo og derefter blive automatisk arkiveret IMS Arkiv Cloud.

Whitepaper: Gå i dybden med IMS Arkiv Cloud

Vil du vide mere om IMS Arkiv Cloud? Hent vores whitepaper og bliv klogere på vores bud på en digital løsning til håndtering af dokumenter i Arkiv Cloud 

Hent vores whitepaper

Whitepaper: Gå i dybden med IMS Arkiv Cloud

Vil du videre mere om IMS Arkiv Cloud? Hent vores whitepaper og bliv klogere på vores bud på en digital løsning til håndtering af dokumenter.

Hent vores whitepaper

Flere af de funktioner du har brug for i hverdagen

Hurtig arkivering

Upload af enhver dokumenttype til eksisterende arkivsager i systemet. Der kan angives noter til arkivsagerne og til de dokumenter, der uploades til dem

Nem søgning

Søgning af dokumenter og sager i arkivet. Der er både søgning efter sager og fritekst i dokumenter.

Udvidet Adgangsstyring

Med adgangsregulering sikres at dokumenter kun kan tilgåes af rette medarbejdere. 

Kassations muligheder

Opsæt kassationsregler så arkivdokumenter automatisk kan kasseres.

 

Vil du høre mere om IMS Arkiv Cloud?

Kontakt os for mere info

keyboard_arrow_up