Få en løsning til Digital Post. Og øg effektiviteten og sikkerheden helt automatisk

IMS DigitalPost er en uafhængig løsning til afsendelse, modtagelse og arkivering af alle typer dokumenter gennem Digital Post og e-boks.

Få gratis demo

Posthåndtering på den smarte måde

Sender du ofte masseforsendelser afsted til personer med posten? Så ved du, hvor stor en opgave det er at printe, pakke og poste hundredvis af breve på én gang. Og så har vi slet ikke nævnt udfordringen med dokumentation og overholdelse af persondatareglerne ved manuel afsendelse og modtagelse af breve.

IMS DigitalPost ensarter og effektiviserer posthåndtering i din administration. Det giver dig store digitaliseringsbesparelser og effektive arbejdsgange.

5 fordele i hverdagen med IMS DigitalPost

  • check Nem digital afsendelse af både flettede breve og enkelt breve til alle CPR- og CVR-modtagere.

  • check Automatisk arkivering af afsendte og modtagne breve i IMS Arkiv, Windowsmapper og andre typer arkivsystemer.

  • check Automatisk hentning og fordeling af breve fra virk.dk til din virksomhed eller institution.
  • check Overholdelse af alle krav til persondatasikkerhed og GDPR.
  • check Bedre overblik og færre tidskrævende opgaver på to do-listen.

Én samlet løsning til Digital Post

IMS DigitalPost fungerer som en almindelig Windows printer, der afsender enkeltdokumenter og masseforsendelser direkte til CPR- og CVR-modtagere.

Løsningen fungerer uafhængigt af dine eksisterende systemer. Derfor er IMS DigitalPost det eneste, du behøver for at afsende, modtage og arkivere alle de digitale breve i din administration. Det sikrer en strømlinet, effektiv og sikker dokumenthåndtering.  

Automatisk dokumentation sikrer persondatasikkerheden

I dag er det vigtigere end nogensinde at kunne dokumentere håndteringen af personfølsomme oplysninger. Alle afsendte og modtagne breve i IMS DigitalPost bliver derfor krypteret og gemt automatisk – enten i et ESDH-system som f.eks. IMS Arkiv og Personale, IMS Case, IMS Elevarkiv eller i stifindermapper.

I IMS DigitalPost har du adgang til fuld historik for alle afsendte og modtagne breve. Det sikrer, at du overholder persondatareglerne om logning. Udover brevet bliver kvitteringen for afsendelsen og besvarelsen gemt, så du altid har styr på dokumentationen overfor modtageren.

Få gratis demo

Nem og sikker modtagelse af breve fra virk.dk

IMS DigitalPost sikrer ikke blot en nemmere og sikrere måde at håndtere post ud af huset. Det giver dig også et bedre overblik over al indgående post, da løsningen afhenter og fordeler digitale breve fra din Digital post indbakke (virk.dk) til de relevante medarbejdere og arkiverer dem i IMS Arkiv.

Modtager du eksempelvis en besvarelse på et brev, bliver besvarelsen automatisk arkiveret på personsagen og opbevaret sikkert. Al fordeling sker internt i din administration og overholder derfor reglerne i GDPR.

Forstå (på 2 min.), hvordan IMS DigitalPost giver dig overblik og effektivitet i hverdagen

Flere af de funktioner du har brug for i hverdagen

Afsendelse fra NAV Stat

Vores færdigudviklede skabeloner gør det muligt at afsende både rykkere, kreditnotaer og fakturaer med IMS DigitalPost fra NAV Stat.

Integration med studieadministrative systemer

Vi har til IMS DigitalPost udviklet en integrationsservice, der integrerer funktionerne i løsningen helt ind i brugerfladen på et studieadministrativt system. Følgende fagsystemer har benyttet sig af integrationsmuligheden: LUDUS, UDDATA+ og BOSS.

Kopi til værge

Systemet sender automatisk kopi til værger, såfremt modtageren er under 18 år. Du vælger selv, om der skal sendes kopi af et brev til en anden CPR- eller CVR-modtager.

Signering og besvarelsesmuligheder

Vi tilbyder samtidigt at kunne afsende breve med NemID signering, så modtageren får mulig for både at besvare brevene samt signere for dem.

Cloud eller lokalt

Vi kan tilbyde vores løsninger både til lokal installation på kundens eget IT-netværk eller som cloudløsning i vores driftscenter.

Automatisk genkendelse af CPR- eller CVR-numre

IMS DigitalPost finder selv CPR- eller CVR-nummeret i brevets tekst og vælger automatisk modtagere. Det samme gælder, hvis der er tale om et flettebrev til mange modtagere.

Whitepaper: Gå i dybden med IMS DigitalPost

Vil du vide mere om IMS DigitalPost? Hent vores whitepaper og bliv klogere på vores bud på en digital løsning til håndtering af dokumenter i DigitalPost og e-Boks.

Hent vores whitepaper

Whitepaper: Gå i dybden med IMS DigitalPost

Vil du videre mere om IMS DigitalPost? Hent vores whitepaper og bliv klogere på vores bud på en digital løsning til håndtering af dokumenter i DigitalPost og e-Boks.

Hent vores whitepaper

Case:

VUC & HF Nord benytter IMS DigitalPost til deres digitale breve

Når man sender breve med posten, kan det jo ske, at de ikke bliver leveret eller bliver leveret forkert. Det undgår vi, da systemet tjekker op på CPR-numre og sender til rette vedkommende.

- Tina Hansen, studiesekretær i VUC & HF Nord

Se video historien

Vil du have en gratis demo af IMS DigitalPost?

Online eller ansigt til ansigt. Det er op til dig.

Få gratis demo

keyboard_arrow_up