IMS logo - klik for at gå til forsiden

ims arkiv

Find dine dokumenter i et velorganiseret arkiv

Bruger du alt for meget tid på at lede i arkiver for at finde de dokumenter, du har brug for? Så er IMS Arkiv løsningen for dig.

Med IMS Arkiv kan du både søge på metadata (filnavn, sagsnummer m.m.) og lave fritekstsøgninger, ligesom du kender det fra internettets søgemaskiner.  På den måde får du det bedste fra internettets søgemåde kombineret med søgning i arkivets egen database.

Søg på tværs af sager, og gentag let dine søgninger

Alle dokumenter arkiveres i en særdeles velorganiseret struktur og er derfor lette at finde igen. Du kan søge på tværs af sager, og du kan gemme dine søgninger som små søgerapporter, så du let kan lave de samme typer søgninger igen og igen. I virksomheden kan I udgive søgerapporter til alle medarbejdere, så I kan genanvende dem på tværs og på den måde spare tid.

Fra kontoret eller via web

Uanset om du sidder på kontoret eller er koblet op via en netadgang, har du sikker adgang til dokumenterne. Og uvedkommende kan naturligvis ikke kigge i arkivet.

Hvis du vil vide mere om dine muligheder med IMS FakturaFlow, så ring til os på telefon 31 74 00 09, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

IMS Personale

Elektronisk arkiv til personalesager, der overholder GDPR.

Det siger vores kunder om
IMS Personale

IMS FakturaFlow

Elektronisk fakturagodkendelse, der sparer på ressourcerne.

Det siger vores kunder om
IMS FakturaFlow

IMS Arkiv

Elektronisk dokumenthåndtering og arkivering, der giver overblik.

Det siger vores kunder om
IMS Arkiv

IMS DigitalPost

Digitalt postsystem, der gør postforsendelsen billig og effektiv.

Det siger vores kunder om
IMS DigitalPost